Celebrada l’Assemblea General Extraordinària de socis del 26 de novembre de 2022

El dissabte 26 de novembre es va celebrar l’Assemblea general extraordinària de socis del 2022, mantenint ja el format presencial que vàrem recuperar a l’anterior assemblea del mes de maig i oferint també la participació en format telemàtic.

Presencialment, es va celebrar a la sala de juntes de la seu de Mutuacat a Vic, entitat sòcia de la cooperativa, qui va cedir-nos la sala. Aprofitem per donar les gràcies al nostre soci.

Seguint l’ordre del dia, el president, Jaume Miquel March, va començar amb la presentació de l’informe del Consell Rector i el pla de treball per l’any 2023.

A continuació, entre altres temes, es varen presentar l’ampliació de les bases del programa d’Artesans Energètics per tal de finançar també les inversions en autoproducció d’energia més sostenible per a calefacció, i l’avaluació a l’alça del tipus d’interès anual per l’emissió dels títols participatius.

El torn obert de paraules, al final, va ser aprofitar per als socis i sòcies participants per fer-nos arribar les seves preguntes i suggeriments.

Agraïm a tots els socis i sòcies la seva participació.