Vull adherir-me formalment com soci, a la cooperativa Catalana de Serveis Financers

Cada persona sòcia ajuda a fer créixer l’entitat. Poden ser socis/sòcies tant els particulars (persones físiques) com entitats (persones jurídiques).

Per adquirir la condició de soci/sòcia cal fer una aportació inicial al capital social de 100 € si ets un particular o de 300 € si ets una entitat.

Independentment de la aportació al capital, si es vol ser soci/sòcia comú, amb dret a vot i pogué beneficiar-se del finançament ofert per la cooperativa, s’estableix una quota trimestral de 17,14 €. Si només es vol ser soci/sòcia col·laborador/a, amb vot a través dels socis compromissaris, però sense accés al finançament de la cooperativa, no s’estableix cap quota.

Fer-te’n soci/sòcia és molt senzill. Només cal seguir aquests 4 passos:

 • Omplir un dels següents formularis amb les teves dades i la documentació sol·licitada
  • Si ets particular, hauràs d’adjuntar una còpia del teu document d’identitat (DNI, NIE, passaport, etc.), escanejat o fotografiat
  • Si ets una entitat, hauràs d’adjuntar una còpia escanejada dels estatus o un document que acrediti l’activitat de l’entitat i una còpia del document d’identitat de la persona que actuï com a representant
  • Si et vols adherir com a soci comú, és necessari també adjuntar el document d’autorització bancària SEPA degudament omplert i signat per poder-te domiciliar les quotes. Pots omplir-lo i signar-lo manualment i adjuntar el document escanejat o fotografiat o bé el pots omplir digitalment i signar-lo amb signatura electrònica si tens certificat digital. Pots descarregar-te la autorització en aquest   enllaç  .
   • Clica aquí per més informació de com el pots signar electrònicament.
 • Un cop rebuda la teva sol·licitud, es traslladarà a la comissió de socis i t’enviarem un correu de resolució
 • Quan rebis el correu, fer l’aportació del capital social mitjançant ingrès o transferència al compte bancari que t’indicarem.
 • Un cop fet el pagament, et donarem d’alta com a soci/sòcia i ja podrás entrar a l’àrea de socis