Convocatòria d’Assemblea General ordinària – 18 de maig de 2024

El Consell Rector, en la sessió del dilluns 22 d’abril de 2024, ha acordat convocar l’Assemblea general ordinària per a l’aprovació dels comptes anuals de 2023 i els programes que desenvoluparà la cooperativa, el dissabte 18 de maig de 2024, en format presencial (Seu social de Mutuacat, Carrer del Molí d’en Saborit, 2, 4t, 5a, VIC. A partir de les 12 h (en segona convocatòria; a les 11h30, en primera convocatòria 1) i fins a les 13:45 h.

T’apuntes a fer xarxa de país?

Us volem convidar a una trobada per fer xarxa de país en la proximitat del nostre territori. Coneixerem els projectes sostenibles que la cooperativa Catalana de Serveis Financers (CSF) ja està finançant, els títols participatius que podem adquirir per fer sobirania amb els nostres estalvis, i, a continuació, amb la Calculadora i Tests de producte de l’Observatori de qualitat de vida Citizens Q aprendrem a identificar fàcilment els projectes sostenibles que tenim més a prop.

Presentació del projecte de la cooperativa a Girona

La Casa de Cultura de Girona va acollir el passat 1 de desembre la primera presentació que la cooperativa vol anar fent del seu projecte per tot el territori català. Es va poder explicar els objectius de la cooperativa a nivell estratègic i l’operativa que s’ha posat en marxa en els projectes pilot del programa d’Artesans Energètics i el proper
llançament dels títols participatius remunerats.